Coliba falsă (sau burgerul de colibă acasă)

Coliba falsă (sau burgerul de colibă acasă)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Shack-ul Fals (sau burgerul Shack acasă). O porție conține 689 calorii, 35g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați salată verde cu frunze verzi, mușchi de vită, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 850 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Baraca Fals, Mach Două: Dublu Stiva Baraca Cracare, New York Shack Burger Crackers, și Budinca de orez Kozy Shack - puteți face acest lucru Acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați arborele de alimentare, lama și matrița de 1/4 inch a mașinii de tocat carne în congelator până când sunt bine răcite. Între timp, așezați bucăți de carne pe foaia de copt cu margini, lăsând spațiu între fiecare bucată și puneți-o în congelator timp de 10 minute până când carnea este fermă, dar nu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
2
Combinați carnea într-un castron mare și aruncați pentru a combina. Treceți carnea prin râșniță de două ori. Formați-vă în patru discuri, de aproximativ 2 inci înălțime și 2,5 inci lățime. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Deschideți chifle, dar nu împărțiți balama.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
4
Ungeți ușor cu unt, apoi puneți-l sub broiler sau în cuptorul prăjitorului de pâine până se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
5
Întindeți 1 lingură de sos de baracă pe jumătatea superioară a fiecărui coc (pentru autenticitate adevărată, stropiți din sticla de stoarcere în trei linii, trei treceri pe fiecare linie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
6
Așezați 1 Salată de frunze și 2 felii de roșii deasupra jumătății fiecărui coc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
7
Folosind un prosop de hârtie vată, frecați în interiorul tigaiei cu fundul greu de 12 inci cu ulei vegetal, apoi puneți-l la foc mediu-mare până când începeți să fumați. Condimentați pucurile de vită pe partea superioară cu sare și piper, apoi așezați-le, condimentate în jos, în tigaie. Folosind spatele spatulei grele și plate, apăsați ferm pucurile de vită pentru a forma chiftele rotunde de 4 inci, având grijă să nu se lase să se lipească de fundul spatulei. Condimentează partea superioară cu sare și piper. Gatiti pana se formeaza crusta maro crocanta, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Îndepărtați cu grijă patties din tigaie și răsturnați. Completați fiecare tort cu 1 felie de brânză americană. Gatiti pana se topeste branza, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AmericanăBrânză Americană
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Transferați chiftelele în fundul de chifle burger, închideți sandvișurile și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
1
Combinați toate ingredientele în blender până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale blenderului cu spatula de cauciuc, după cum este necesar. Face aproximativ 3/4 cană sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista