Colete de pui la cuptor condimentate (Chicken en Papillote)

Colete de pui la cuptor condimentate (Chicken en Papillote)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați colete de pui la cuptor condimentate (Chicken en Papillote). Această rețetă servește 4 și costă 2,4 USD pe porție. O porție conține 270 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. 162 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, ulei de măsline extravirgin, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pachete De Pui Chilli, Pachete De Pui Curry, și Pachete De Spanac De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. feliați fiecare piept de pui pe părtinire, în trei sau patru bucăți la fel de groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați puiul într-un castron mare și aruncați cu ceapa, piperul, roșiile, za ' atarul, uleiul, pătrunjelul, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
ZaatarZaatar
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați patru bucăți de pergament de 12 pe 12 inci pe suprafața de lucru.
4
Așezați movile de amestec (aproximativ 6 inci lungime și 3 inci lățime) la câțiva centimetri de centrul fiecărui pătrat de hârtie pergament. Aveți grijă să împărțiți în mod egal legumele și puiul între fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
5
Așezați felii de lămâie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Lucrând câte un pachet, pliați pergamentul peste amestec. Începând de la un colț, pliați peste marginile hârtiei în trepte mici pentru a forma o formă de jumătate de lună bine sigilată. Repetați cu pachetele rămase.
7
Așezați pachetele pe o foaie de copt cu margini și coaceți până când puiul este gătit, 20 până la 25 de minute (Vezi nota de mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați fiecare pachet direct pe o farfurie de servire și serviți, deschizând pachetele de la masă.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista