Colete De Pește Cu Roșii Și Capere

Colete De Pește Cu Roșii Și Capere
Colete de pește cu roșii și capere este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați capere nonpareille, ulei de măsline, pește durabil și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Tagine de pește cu roșii, capere și scorțișoară, Fileurile de pește ale lui Maruja stratificate cu roșii, capere, pesmet și brânză, și Filetes de Pescado a la Veracruzana (file de pește fiert cu roșii, capere, măsline și ierburi).

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateNormal
Gata În36 m.
Porții1
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista