Colcannon Puffs
Colcannon Puffs ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 104 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. dacă aveți lapte de soia, amidon de porumb, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Colcannon, Colcannon, și Colcannon.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în cuburi mici (aproximativ 1/2 inch), puneți-i într-o oală mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii sunt fragede. În timp ce cartofii se gătesc, scoateți tulpina centrală din varză și tăiați frunzele în fâșii. Când cartofii sunt gata, ridicați-i cu o lingură cu fante și puneți-i într-un bol mare de amestecare.
Puneți varza în apa de cartofi și gătiți timp de 6 minute sau până când varza este fragedă.
Îndepărtați varza cu o lingură cu fante într-un robot de bucătărie.
Adăugați 1/4 cană din lichidul de gătit și pulsați pentru a toca bine. Preîncălziți cuptorul la 425 F. Puneți cartofii și adăugați kale și toate ingredientele rămase. Se amestecă bine. Folosind o lingură bine rotunjită, formați în bile de aproximativ 1 inch.
Așezați-le pe o foaie de copt unsă sau, de preferință, pe o foaie de copt acoperită cu un covor de silicon sau hârtie pergament.
Coaceți timp de 20 de minute. Întoarceți cu grijă și coaceți încă 20 de minute, până se rumenesc ușor.