Cojile de paste ale lui Rachael Ray cu pește-spadă

Cojile de paste ale lui Rachael Ray cu pește-spadă sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 569 calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați mentă, dovlecei, coji de paste și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Sâmbăta cu Rachael Ray-Paste cu panglică vegetală, Paste.....coji de paste cu umplutură de Crab Dilled, și Paste cremă Poblano cu creveți {vineri cu Rachael Ray}.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați cojile de paste și gătiți, amestecând des, până când sunt al dente.
Scurgeți cojile și reveniți la oală.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și adâncă.
Adăugați peștele-spadă cubat, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor peste tot, aproximativ 4 minute. Cu o lingură cu fante, transferați peștele-spadă într-un castron mare de servire.
Adăugați dovleceii, roșiile și usturoiul în tigaie și gătiți la foc moderat timp de 3 minute, amestecând.
Adăugați scallions și gătiți până când pielea de roșii apare, cu 2 minute mai mult. Întoarceți peștele-spadă și orice sucuri acumulate în tigaie și amestecați menta și pătrunjelul.
Adăugați vinul și pastele și condimentați cu sare și piper.
Se transferă în vasul mare și se servește.