Coji umplute cu patru brânzeturi cu Marinara fumurie
Cojile umplute cu patru brânzeturi cu Marinara afumată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 849 calorii, 54g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză asiago, sare, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Coji Jumbo umplute cu brânză cu sos Marinara, Clătite umplute cu spanac - brânză cu Marinara, și Trei Coji Umplute Cu Brânză.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Înveliți 2 vase de copt (13 x 9 inci) cu spray de gătit; pus deoparte.
Așezați brânza de vaci și brânza ricotta într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Combinați amestecul de brânză de vaci, Asiago și următoarele 6 ingrediente.
Lingură sau țeavă 1 lingură amestec de brânză în fiecare coajă. Aranjați jumătate din cochilii umplute, cu cusătura în sus, într-un vas pregătit.
Se toarnă 3 căni de Marinara fumurie peste scoici umplute.
Se presară cu 1/2 cană de mozzarella. Repetați procedura cu cojile umplute rămase, 3 căni de Marinara afumată și 1/2 cană de mozzarella în vasul pregătit rămas.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Pentru a îngheța caserola necoaptă: pregătiți-vă prin capacul pasului cu folie de plastic, apăsând pentru a îndepărta cât mai mult aer posibil. Înfășurați cu folie rezistentă. A se păstra la congelator până la două luni.
Pentru a pregăti caserola congelată necoapte: Preîncălziți cuptorul la 37
Îndepărtați folia; folie de rezervă.
Îndepărtați folia de plastic; aruncați folia. Acoperiți caserola congelată cu folie rezervată; coaceți la 375 timp de 1 oră și 10 minute sau până când cojile sunt bine încălzite.