Coji umplute cu anghinare, spanac și Feta

Anghinarea, spanacul și cojile umplute cu Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 359 calorii, 16g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de oregano, paste Jumbo shell, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Scoici Umplute Cu Spinache, Anghinare Și Feta, Coji umplute cu spanac-anghinare, și Coji Umplute Cu Spanac Și Anghinare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie.
Se pune la foc mediu; gatiti 12 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Combinați 1/2 cană provolone și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mediu. Lingură sau țeavă aproximativ 1 1/2 linguri amestec de brânză în fiecare coajă de paste; așezați cochilii umplute într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Puneți amestecul de roșii peste coji; se presară cu 1/2 cană provolonă rămasă.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.