Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cojile de Paste cu pui și varză de Bruxelles. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 559 calorii, 38g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piept de pui, usturoi, coji de paste și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 71%. Încercați scoici și varză de Bruxelles, Pui Cremos, Varză De Bruxelles Și Ciuperci Paste Într-O Oală, și Paste de tigaie cu pui, ciuperci, varză de Bruxelles și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei și unt la foc moderat. Condimentează puiul cu 1/4 linguriță fiecare din sare și piper. Gatiti sanii pana se rumenesc si tocmai terminati, 4-5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Tăiați în bucăți mici.
4
În aceeași tigaie, încălziți restul de 1 lingură de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa roșie și gătiți, amestecând ocazional, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul, varza de Bruxelles, bulionul și fulgii de ardei roșu. Se aduce la foc mic și se gătește,acoperit, până când varza de Bruxelles se termină, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Adăugați puiul, sucul de lămâie, pătrunjelul, parmezanul și restul de 2 linguri de unt, 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Scoateți din căldură.
8
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți pastele până când tocmai ați terminat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scurgeți și aruncați cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Recomandare de vin: un vin alb crocant, cum ar fi un Chablis pe bază de chardonnay din Franța, se potrivește frumos cu aciditatea sucului de lămâie din sos.