Cojile de paste cu mazăre și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 907 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de șuncă de țară, parmezan, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coji De Brânză Și Mazăre, Scoici Cu Conopidă Și Mazăre, și Scoici cu mazăre, morcovi și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți cojile de paste până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți cojile, întoarceți-le în oală și aruncați cu 1 linguriță de ulei de măsline pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până devine auriu, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați mazărea și șunca și gătiți până când mazărea este fierbinte și șunca se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute.