Pui Cheddar cu usturoi
Reteta Garlic Cheddar Chicken se poate face in aproximativ 55 de minute . O porție conține 386 de calorii , 32 g de proteine și 24 g de grăsimi . Pentru 1,56 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 8. 4932 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză cheddar, oregano, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă ketogenă . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 71% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: giveaway cheddar cabot și biscuiți cheddar cu usturoi prăjit , biscuiți cu cheddar cu usturoi și biscuiți cheddar-usturoi .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Topiți untul într-o cratiță la foc mic și gătiți usturoiul până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Într-un castron puțin adânc, amestecați pesmetul, parmezanul, brânza Cheddar, pătrunjelul, oregano, piperul și sarea.
Înmuiați fiecare piept de pui în untul de usturoi pentru a se îmbrăca, apoi presați în amestecul de pesmet. Aranjați piepții de pui acoperiți într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Stropiți cu orice unt rămas și acoperiți cu orice amestec de pesmet rămas.
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.