Pui Cheddar cu usturoi

Pui Cheddar cu usturoi
Reteta Garlic Cheddar Chicken se poate face in aproximativ 55 de minute . O porție conține 386 de calorii , 32 g de proteine și 24 g de grăsimi . Pentru 1,56 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 8. 4932 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză cheddar, oregano, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă ketogenă . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 71% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: giveaway cheddar cabot și biscuiți cheddar cu usturoi prăjit , biscuiți cu cheddar cu usturoi și biscuiți cheddar-usturoi .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete
2
Topiți untul într-o cratiță la foc mic și gătiți usturoiul până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Sau Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat Cubulețe1 Kilogram De Vițel Sau Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat Cubulețe
1/2 Cutie De Ardei Chipotle In Sos Chirpici1/2 Cutie De Ardei Chipotle In Sos Chirpici
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
3
Într-un castron puțin adânc, amestecați pesmetul, parmezanul, brânza Cheddar, pătrunjelul, oregano, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Cremos De Salată Italiană Sau ParmezanSos Cremos De Salată Italiană Sau Parmezan
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Ouă Fierte Tari Decojite, Feliate și Tăiate CubulețeOuă Fierte Tari Decojite, Feliate și Tăiate Cubulețe
3 Până La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri3 Până La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sare MăcinatăSare Măcinată
1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară SuplimentarăNucșoară Suplimentară
4
Înmuiați fiecare piept de pui în untul de usturoi pentru a se îmbrăca, apoi presați în amestecul de pesmet. Aranjați piepții de pui acoperiți într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
Nuci Sau Nuci Tocate, Pentru ServireNuci Sau Nuci Tocate, Pentru Servire
Conopidă GătităConopidă Gătită
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel, DezosatăPulpă De Miel, Dezosată
5
Stropiți cu orice unt rămas și acoperiți cu orice amestec de pesmet rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Sau Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat Cubulețe1 Kilogram De Vițel Sau Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat Cubulețe
Nuci Sau Nuci Tocate, Pentru ServireNuci Sau Nuci Tocate, Pentru Servire
6
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Usturoi Proaspăt Tocat Mărunt2 Linguri De Usturoi Proaspăt Tocat Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista