Mini pâini de carne cu fasole verde

Mini pâini de carne cu fasole verde
Mini pâini de carne cu fasole verde necesită aproximativ 22 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD per porție. Acest fel principal are 389 de calorii , 36 g de proteine și 18 g de grăsimi per porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și luați ulei de măsline, sos de roșii și busuioc, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 73% , care este solid. Mini-pâini de carne , mini-pâini de carne și mini-pâini de carne sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Aduceți o cratiță medie cu apă sărată la fierbere. Într-un castron mare, combinați oul, 1/2 cană de sos de paste Classico® de roșii și busuioc, pesmet, 2 linguri de busuioc și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De PasteSos De Paste
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați carne de vită și 1/2 cană de brânză; amesteca bine. Împărțiți amestecul de carne de vită în patru părți egale. Modelați fiecare porțiune într-un oval de 5-1/2x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Puneți pe tava de copt de 15x10x1 inch. Puneți cu lingura sosul de paste Classico® cu roșii și busuioc rămas și stropiți cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți 15 minute sau până când temperatura internă înregistrează 160 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Între timp, gătiți fasolea verde în apă clocotită cu sare timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Scurgere; se amestecă cu 1 lingură ulei de măsline și ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
7
Serviți cu pâini de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
8
Stropiți totul cu frunzele de busuioc rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista