Mini pâini de carne cu fasole verde
Mini pâini de carne cu fasole verde necesită aproximativ 22 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD per porție. Acest fel principal are 389 de calorii , 36 g de proteine și 18 g de grăsimi per porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și luați ulei de măsline, sos de roșii și busuioc, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 73% , care este solid. Mini-pâini de carne , mini-pâini de carne și mini-pâini de carne sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Aduceți o cratiță medie cu apă sărată la fierbere. Într-un castron mare, combinați oul, 1/2 cană de sos de paste Classico® de roșii și busuioc, pesmet, 2 linguri de busuioc și 1/4 linguriță de sare.
Adăugați carne de vită și 1/2 cană de brânză; amesteca bine. Împărțiți amestecul de carne de vită în patru părți egale. Modelați fiecare porțiune într-un oval de 5-1/2x2 inci.
Puneți pe tava de copt de 15x10x1 inch. Puneți cu lingura sosul de paste Classico® cu roșii și busuioc rămas și stropiți cu brânză rămasă.
Coaceți 15 minute sau până când temperatura internă înregistrează 160 de grade F.
Între timp, gătiți fasolea verde în apă clocotită cu sare timp de 10 minute.
Scurgere; se amestecă cu 1 lingură ulei de măsline și ardei roșu.
Serviți cu pâini de carne.
Stropiți totul cu frunzele de busuioc rămase.