Coji de bezea de cacao cu fructe proaspete glazurate
Coji de cacao bezea cu fructe proaspete glazurate este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap farfurie. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 252 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, cremă de patiserie, jeleu de coacăze și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cojile de bezea ale lui Memaw, Coji De Bezea Elvețiene, și Coji De Meringue De Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 22
Așezați hârtia pergament pe o foaie mare de copt. Desenați 8 cercuri (3 inci) pe hârtie pergament. Întoarceți hârtia pergament și fixați-o cu bandă de mascare. Bateți albușurile de ou, vanilia și smântâna de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu subbeat). Îndoiți 2 linguri de cacao în amestec.
Împărțiți 1/2 cană amestec de albus de ou uniform între cele 8 cercuri desenate. Folosind partea din spate a unei linguri, formați amestecul de albus de ou în cuiburi cu laturi de 1 inch.
Coaceți la 225 timp de 1 1/2 ore sau până la uscare. Opriți cuptorul; lăsați bezelele să se răcească în cuptor cel puțin 12 ore. Îndepărtați cu grijă cuiburile de bezea din hârtie. Umpleți fiecare bezea cu cremă de patiserie; deasupra cu fructe. Periați ușor fructele cu jeleu.
Presărați 1/8 linguriță de cacao peste fiecare porție, dacă doriți.