Cognac - sandvișuri cu filet de vită marinat cu cremă de hrean

Cognac - sandvișuri cu filet de vită marinat cu cremă de hrean
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 128 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 1,35 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită tăiat în centru, arpagic, hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Vin Roșu-Filet De Vită Marinat, Prăjit, Cu Cremă De Ierburi-Hrean, Mini sandvișuri cu filet de vită ars cu muștar-hrean, și Mini sandvișuri cu filet de vită ars cu sos de muștar-hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti crema, combinați primele 4 ingrediente. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
2
Pentru a pregăti filetul, fixați filetul la intervale de 1 inch cu sfoară.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Combinați filetul, șalota și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Se agită pentru a acoperi uniform filetul cu amestec de coniac. Marinați la frigider cel puțin 2 ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ConiacConiac
UsturoiUsturoi
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți filetul din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
6
Presărați filetul uniform cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
7
Așezați filetul într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Coaceți la 450 timp de 40 de minute sau până la gradul de coacere mediu-rar sau dorit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
10
Tăiați filetul transversal în felii subțiri.
11
Întindeți 1 1/2 lingurițe de cremă pe jumătatea inferioară a fiecărei role; acoperiți fiecare rolă cu aproximativ 1 uncie de vită și jumătatea superioară a ruloului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista