Coffee-Cardamom Flans cu Orange Cr Aproxume fra aprox. che
Coffee-Cardamom Flans cu Orange Cr Aproxumme FRA este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 360 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cap la magazin și ridica sirop de porumb, orange CR fra fra fra fra fra, boabe de espresso sol, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cafea Și Cardamom Creme Brul Corcrose, Ambrozie Portocalie De Sânge Cu CR Aproximme Fraiche, și Blood Orange Polentan cu susul în jos-tort cu CR Frămpermincme fra Framincroche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 cană de zahăr, 1/3 cană de apă și sirop de porumb într-o cratiță medie grea la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când caramelul are o culoare chihlimbar profundă, perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită ocazional, aproximativ 7 minute. Lucrând rapid, turnați caramelul în opt căni de cremă de 3/4 cană. Înclinați și rotiți fiecare ceașcă pentru a acoperi părțile laterale și partea inferioară.
Se amestecă laptele, cafeaua măcinată, cardamomul și 1/2 cană de zahăr într-o cratiță medie grea la foc mediu până când zahărul se dizolvă și amestecul se fierbe.
Scoateți tigaia de pe foc; lăsați amestecul să se absoarbă 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți gălbenușurile de ou, ouăle întregi și restul de 1/2 cană de zahăr într-un castron mare pentru a amesteca. Întoarceți amestecul de lapte la foc mic; amestecați treptat în amestecul de ouă. Aliniați sita cu mai multe straturi de pânză de brânză umezită; strecurați crema în castron, apoi împărțiți între căni căptușite cu caramel. Aranjați cupele în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor. Acoperiți tigaia ușor cu folie.
Coaceți flanele 20 de minute. Ridicați folia pentru a permite evacuarea aburului. Înlocuiți folia.
Coaceți flanele până se fixează ușor în centru, ridicând folia la fiecare 10 minute, cu aproximativ 35 de minute mai mult.
Scoateți flancurile din apă. Se răcește flanele 4 ore; se acoperă și se răcește peste noapte.
Rulați cuțitul în jurul flancurilor. Întoarceți-vă pe plăci.