Coffee-Cardamom Flans cu Orange Cr Aproxume fra aprox. che

Coffee-Cardamom Flans cu Orange Cr Aproxume fra aprox. che
Coffee-Cardamom Flans cu Orange Cr Aproxumme FRA este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 360 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cap la magazin și ridica sirop de porumb, orange CR fra fra fra fra fra, boabe de espresso sol, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cafea Și Cardamom Creme Brul Corcrose, Ambrozie Portocalie De Sânge Cu CR Aproximme Fraiche, și Blood Orange Polentan cu susul în jos-tort cu CR Frămpermincme fra Framincroche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1 cană de zahăr, 1/3 cană de apă și sirop de porumb într-o cratiță medie grea la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când caramelul are o culoare chihlimbar profundă, perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită ocazional, aproximativ 7 minute. Lucrând rapid, turnați caramelul în opt căni de cremă de 3/4 cană. Înclinați și rotiți fiecare ceașcă pentru a acoperi părțile laterale și partea inferioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se amestecă laptele, cafeaua măcinată, cardamomul și 1/2 cană de zahăr într-o cratiță medie grea la foc mediu până când zahărul se dizolvă și amestecul se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea MăcinatăCafea Măcinată
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți tigaia de pe foc; lăsați amestecul să se absoarbă 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Bateți gălbenușurile de ou, ouăle întregi și restul de 1/2 cană de zahăr într-un castron mare pentru a amesteca. Întoarceți amestecul de lapte la foc mic; amestecați treptat în amestecul de ouă. Aliniați sita cu mai multe straturi de pânză de brânză umezită; strecurați crema în castron, apoi împărțiți între căni căptușite cu caramel. Aranjați cupele în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Tava De CoptTava De Copt
SitaSita
BatetiBateti
BolBol
6
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor. Acoperiți tigaia ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți flanele 20 de minute. Ridicați folia pentru a permite evacuarea aburului. Înlocuiți folia.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți flanele până se fixează ușor în centru, ridicând folia la fiecare 10 minute, cu aproximativ 35 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Scoateți flancurile din apă. Se răcește flanele 4 ore; se acoperă și se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
10
Rulați cuțitul în jurul flancurilor. Întoarceți-vă pe plăci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
11
Se serveste cu CR fra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista