Cod într-un sac cu fenicul și ceapă

Cod într-un sac cu fenicul și ceapă
Codul într-un sac cu fenicul și ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 380 calorii, 42G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $ 4.43 pe portie. 19 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de lămâie, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este super. Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Foaie Tigaie Chili Lime Cod, și Pui într-un sac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: hârtie pergament
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți 4 foi de hârtie pergament, fiecare puțin peste un picior lung.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
4
Faceți stive stratificate împărțind feniculul, ceapa, usturoiul, măslinele și Codul printre bucățile de pergament, lucrând în centrul fiecărei bucăți de hârtie. Condimentează codul cu sare și piper și acoperă cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
CeapăCeapă
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
5
Stropiți ulei de măsline extravirgin peste porțiile de pește. Îndoiți marginile de sus și de jos împreună și cutați de mai multe ori, apoi cutați capetele pachetelor. Aranjați pachetele pe foaia de copt și așezați-le în centrul cuptorului fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Coaceți pachetele de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți un pachet pe farfurie și tăiați deschis la masă.
8
Tăiați lămâia în pene și serviți pentru a stoarce peste peștele fierbinte. Treceți pâinea pentru a curăța sucurile de gătit din sac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
LămâieLămâie
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista