Cod în sos de roșii
Codul în sos de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 459 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,17 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cod, VIN, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Sos Nomato De Bază (Sos De Roșii Fără Roșii).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C).
Încălziți uleiul într-o caserolă ignifugă la foc mediu-mare.
Adăugați peștele, cu pielea în jos și gătiți, timp de 1 minut sau până când pielea este crocantă. Întoarceți și gătiți timp de 1 minut mai mult. Folosind o spatulă cu fante, transferați pe o farfurie.
Adăugați ceapa și usturoiul în caserolă și reduceți focul la mediu. Gatiti, amestecand frecvent, aproximativ 4 minute, pana se inmoaie.
Adăugați bulionul, roșiile, vinul și pasta de roșii și aduceți la foc mic. Se fierbe, amestecând des, timp de 1012 minute.
Așezați peștele în sos și coaceți timp de 5-10 minute, sau până când abia opac.
Transferați peștele într-un platou și cort cu folie de aluminiu pentru a vă încălzi.
Gatiti sosul la foc mediu-mare aproximativ 3 minute, pana se reduce si se ingroasa. Se amestecă jumătate de pătrunjel și se condimentează după gust cu sare și piper. Împărțiți sosul în 4 farfurii și așezați o bucată de pește deasupra.
Serviți imediat, presărat cu patrunjelul rămas.
Halibut în sos de roșii: înlocuiți codul cu aceeași cantitate de halibut și folosiți busuioc și fulgi de chile uscați, în loc de pătrunjel.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.