Codul prăjit cu Shiitakes în bulion Miso este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 220 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați file de merluciu, pachete cu o singură servire supă miso deshidratată, scallion și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Bulion Miso cu găluște de creveți, și Taitei Soba cu bulion Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se usucă peștele într-o tigaie mică de mică adâncime și se stropește cu 1/2 lingură de ulei, apoi se presară cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Pește
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Aruncați ciupercile cu restul de 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper, apoi întindeți-le într-o altă tigaie mică de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Prăjiți pește și ciuperci, amestecând ciupercile o dată sau de două ori, până când peștele este doar gătit și ciupercile sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pește
5
Între timp, pregătiți supa conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
6
Împărțiți supa, ciupercile și peștele în 4 boluri și acoperiți cu scallion.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.