Cod Ling la cuptor cu sos de unt de lămâie-usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul De Ling copt cu sos de unt de lămâie-usturoi. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 783 calorii, 42G de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, lapte, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 328 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lingcod la cuptor cu sos de unt de lămâie-usturoi, Midii coapte cu sos de lămâie-usturoi, și Cod De Ling Sotat Cu Praz Și Unt De Hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți primele șase ingrediente de sos (suc de scoică, sherry, lapte integral, usturoi, șalotă, frunze de dafin) într-o oală și dați la fiert. Se fierbe la jumătate. 2 într-o cratiță separată (minim 1-qt) pregătiți rouxul.
Încălziți o lingură de unt în cratiță la foc mediu până când este spumoasă.
Se presară făina, amestecând câteva minute cu un tel metalic până se amestecă bine (bronzat, dar nu maro). 3 adăugați încet amestecul redus în roux, amestecând rapid pentru a încorpora. Când adăugați pentru prima dată o parte din amestec, roux-ul va bule. Continuați să adăugați amestecul și continuați să bateți pentru a încorpora.4 întoarceți focul la minim. Bateți încet untul, câte 2 linguri pe rând.
Adăugați suc de lămâie, sare și piper alb.
Adăugați mai mult bulion de scoici sau apă dacă sosul este prea gros.
Adăugați pătrunjelul tocat chiar înainte de a servi.1 aranjați un suport pentru cuptor, astfel încât atunci când peștele se află pe o tigaie în cuptor, acesta va fi la 4 până la 5 inci de căldură. Preîncălziți cuptorul la 350 F. 2 clătiți peștele în apă rece, tăiați în bucăți de servire, dacă este necesar.
Îndepărtați orice oase cu o pensetă pentru oase de pește sau cu un clește (curat fără pată).
Așezați peștele plat într-o tavă de copt căptușită cu folie de aluminiu. Frecați puțin ulei de măsline pe ambele părți ale bucăților, suficient pentru a acoperi.
Presărați ambele părți cu câteva shake-uri de sare și piper.
Coaceți timp de 10-15 minute, până când ați terminat. Pentru a testa, folosiți vârful unui cuțit pentru a tăia ușor în cea mai groasă parte a fileului. Peștele se face atunci când peștele tocmai s-a transformat din translucid în opac în centru. Odată ce scoateți peștele din cuptor, acesta va continua să gătească câteva minute. 3
Serviți peștele cu sosul turnat deasupra. Orezul, pâinea crustă și o salată simplă sunt acompaniamente bune.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.