Cod la cuptor cu legume, Prosciutto și nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați codul copt cu legume, Prosciutto și nuci de pin. Această rețetă servește 4 și costă 5,74 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 524 calorii, 48G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de prosciutto, fasole, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole verde franceză cu Prosciutto și nuci de pin, Paste Farfalle cu Prosciutto, spanac și nuci de pin, și Salată De Spanac Cu Ciuperci, Prosciutto Și Nuci De Pin pentru rețete similare.
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.