Codul De scândură de cedru al lui Trishie este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 271 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare de usturoi, ulei de măsline, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare includ Cedru Scândură Rom Somon, Somon De Scândură De Cedru, și Somon De Cedru-Scândură.
Instrucțiuni
1
Înmuiați scândura de cedru în apă timp de cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De Cedru
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Combinați rozmarinul, pătrunjelul, sarea de usturoi și sarea într-un castron mic. Se amestecă mierea în untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți fileurile de cod cu untul de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Miere
Jumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și Decojiți
4
Presărați amestecul de plante peste unt. Dați la frigider peștele condimentat timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Ungeți o parte a scândurii de cedru cu uleiul de măsline. Centrați peștele pe scândura unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De Cedru
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Așezați scândura direct pe grătarul grătarului. Gatiti la foc mediu-mic pana cand fulgii de peste cu o furculita, 20 pana la 30 de minute.
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.