Cod de sare proaspătă învelit în Pancetta cu verdeață ofilită

Cod de sare proaspătă învelit în Pancetta cu verdeață ofilită
Codul de sare proaspăt învelit în Pancetta cu verdeață ofilită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 601 calorii, 83g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $5.53 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline extravirgin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste de tigaie cu ciuperci, Pancetta și verdeață ofilită, Cavatelli de Scott Conant cu verdeață ofilită, Pancetta și năut, și Pește întreg prăjit la grătar umplut cu ierburi proaspete și învelit în Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați codul de sare timp de 12 ore într-un castron mare cu apă rece, schimbând apa de 3 sau 4 ori. Când ați terminat, codul nu trebuie să fie complet fără sare, altfel își va fi pierdut aroma distinctivă. Ar trebui să aibă un gust la fel de sărat ca un pește pe care l-ați condimentat și gătit cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
ApăApă
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți codul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
3
Așezați codul de sare într-o cratiță mică, acoperiți cu apă rece și aduceți doar la fierbere la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De SareCod De Sare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea până când codul abia este fiert, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
5
Scurgeți și tăiați orice oase și membrane.
6
Tăiați în sferturi, acoperiți. (Refrigerați dacă faceți înainte.)
7
Folosind un cuțit de bucătari, feliați orizontal prin fiecare file de cod proaspăt până la un centimetru de partea opusă, astfel încât cele două jumătăți ale fileului să poată fi deschise (Vezi nota capului dacă folosiți fileuri subțiri de cod). Condimentați interiorul fileurilor cu sare și piper și presărați interiorul fiecăruia cu linguriță de cimbru. Puneți o bucată de cod de sare poșat în interiorul fiecărui File și închideți cele două jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
8
Întindeți 3 felii suprapuse de pancetta una lângă alta pe o suprafață de lucru și așezați un file de cod în centru. Aduceți pancetta în sus și peste cod, înfășurându-l perfect pentru a forma un pachet îngrijit. Repetați cu restul de cod și pancetta pentru a forma 4 pachete. (Înainte de a trece la pasul următor, citiți despre Pancetta.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare. De îndată ce uleiul este fierbinte, căutați mănunchiurile de cod pe o parte până când pancetta este roz și ușor crocantă, aproximativ 5 minute. Întoarceți cu grijă codul și gătiți până când peștele este opac, încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
PeștePește
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați codul într-un platou și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
11
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaia saut la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă usturoiul și apoi se adaugă verdeața. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand, pana se usuca, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
VerziiVerzii
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Transferați verdele în patru farfurii calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
13
Adăugați apa și sucul de lămâie în tigaia saut și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Se ia de pe foc și se amestecă în unt, câte 1 lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
15
Bateți caperele și orice sucuri care s-au acumulat pe platoul de pește și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CapereCapere
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
16
Transferați peștele pe farfurii cu verdele. Puneți sosul peste pește, garnisiți cu pene de lămâie și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
VerziiVerzii
SosSos
PeștePește
17
articol var
18
Type_27_data = {};
19
articol
20
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista