Cod de sare proaspătă învelit în Pancetta cu verdeață ofilită

Codul de sare proaspăt învelit în Pancetta cu verdeață ofilită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 601 calorii, 83g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $5.53 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline extravirgin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste de tigaie cu ciuperci, Pancetta și verdeață ofilită, Cavatelli de Scott Conant cu verdeață ofilită, Pancetta și năut, și Pește întreg prăjit la grătar umplut cu ierburi proaspete și învelit în Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați codul de sare timp de 12 ore într-un castron mare cu apă rece, schimbând apa de 3 sau 4 ori. Când ați terminat, codul nu trebuie să fie complet fără sare, altfel își va fi pierdut aroma distinctivă. Ar trebui să aibă un gust la fel de sărat ca un pește pe care l-ați condimentat și gătit cu sare.
Așezați codul de sare într-o cratiță mică, acoperiți cu apă rece și aduceți doar la fierbere la foc moderat.
Se ia de pe foc și se lasă să stea până când codul abia este fiert, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și tăiați orice oase și membrane.
Tăiați în sferturi, acoperiți. (Refrigerați dacă faceți înainte.)
Folosind un cuțit de bucătari, feliați orizontal prin fiecare file de cod proaspăt până la un centimetru de partea opusă, astfel încât cele două jumătăți ale fileului să poată fi deschise (Vezi nota capului dacă folosiți fileuri subțiri de cod). Condimentați interiorul fileurilor cu sare și piper și presărați interiorul fiecăruia cu linguriță de cimbru. Puneți o bucată de cod de sare poșat în interiorul fiecărui File și închideți cele două jumătăți.
Întindeți 3 felii suprapuse de pancetta una lângă alta pe o suprafață de lucru și așezați un file de cod în centru. Aduceți pancetta în sus și peste cod, înfășurându-l perfect pentru a forma un pachet îngrijit. Repetați cu restul de cod și pancetta pentru a forma 4 pachete. (Înainte de a trece la pasul următor, citiți despre Pancetta.)
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare. De îndată ce uleiul este fierbinte, căutați mănunchiurile de cod pe o parte până când pancetta este roz și ușor crocantă, aproximativ 5 minute. Întoarceți cu grijă codul și gătiți până când peștele este opac, încă 3 până la 4 minute.
Transferați codul într-un platou și păstrați-l la cald.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaia saut la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă usturoiul și apoi se adaugă verdeața. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand, pana se usuca, aproximativ 1 minut.
Transferați verdele în patru farfurii calde.
Adăugați apa și sucul de lămâie în tigaia saut și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se amestecă în unt, câte 1 lingură pe rând.
Bateți caperele și orice sucuri care s-au acumulat pe platoul de pește și condimentați după gust cu sare și piper.
Transferați peștele pe farfurii cu verdele. Puneți sosul peste pește, garnisiți cu pene de lămâie și serviți imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.