Cod de sare fiert cu legume

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul De sare fiert cu legume. Această rețetă face 4 porții cu 542 calorii, 53G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $5.02 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cod de sare, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cod de sare poșat cu legume și maioneză cu usturoi, Mămăligă Cremoasă De Rozmarin + Arțar Sare De Mare Legume De Iarnă Prăjite, și Foaie Tigaie Chili Lime Cod.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o caserolă mare, rezistentă la flacără, la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și prazul și gătiți, amestecând des, aproximativ 5 minute, până se înmoaie.
Se amestecă roșiile și usturoiul și se fierbe timp de 2 minute.
Adăugați cartofii, șofranul și frunzele de dafin și condimentați bine cu sare și piper.
Așezați codul de sare, cu pielea în sus, pe legume.
Se toarnă vinul și 1 cană de apă. Aduceți la foc mic. Gatiti, scuturand caserola la fiecare 5 minute sau cam asa ceva pentru a elibera gelatina din peste pentru a ingrosa sosul, timp de aproximativ 25 de minute, sau pana cand cartofii sunt fragede.
Se presară pătrunjel și se servește fierbinte, din caserolă.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.