Cod De Sare (Bacalhau, Bacalao, Morue, Bacalaureat) Tocanita

Cod De Sare (Bacalhau, Bacalao, Morue, Bacalaureat) Tocanita
Cod de sare (Bacalhau, Bacalao, Morue, Baccal fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 237 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți dovlecei, piper, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 ore. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Bacalao (Bacalhau), Cod de sare pur și simplu (brandade de Morue), și Cod de sare (Bacalao) cu cartofi peste orez pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În39 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista