Cod de ghimbir
Codul de ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 35 de porții. O porție conține 19 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, piper, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Broccoli De Șalotă De Ghimbir, Carpaccio De Cod Suffolk Cu Vinetă De Șalotă, Ghimbir Și Soia, și Foaie Tigaie Chili Lime Cod pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Line jelly-roll pan cu foil.In cratiță de 1 litru, căldură eșalotă, ghimbir, oțet, sos fierbinte și 2 linguri sos de soia la fierbere la mare. Reduceți căldura pentru a menține fierberea constantă; gătiți 3 până la 4 minute sau până când lichidul este aproape evaporat, amestecând. Se amestecă margarina; păstrați sosul cald la foc mic.Între timp, puneți codul în tigaia pregătită; se presară cu 1/8 linguriță fiecare sare și piper negru proaspăt măcinat. Prăjiți 8 până la 10 minute sau până când peștele devine opac pe tot parcursul.În timp ce codul gătește, în tigaie de 12 inci, încălziți uleiul pe mediu-înalt.
Adăugați dovlecei; gatiti 2-3 minute sau pana se rumeneste, amestecand.
Adăugați jumătate de năsturel; întoarceți ușor la ofilire, apoi adăugați pătrunjel și năsturelul rămas și sosul de soia. Gatiti 1-2 minute sau pana cand verdele se ofileste, amestecand.
Transferați pe 4 plăci.Aranjați codul deasupra verdețurilor; sos de lingură peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio