Această rețetă servește 30 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 109 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de halibut, sare și piper, fire de șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc prăjită lent cu sos Curry de nucă de cocos, tortilla de porumb, Salsan de roșii proaspete peste orez Basmati, Budinca De Orez Arborio, și Budinca De Orez Arborio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc moderat până când usturoiul este auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați roșiile și șofranul și gătiți la foc moderat până când roșiile încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
șofran
4
Se adaugă oregano și se condimentează cu sare și piper negru. Gatiti sosul la foc moderat, amestecand si zdrobind rosiile cu o lingura, pana cand sosul este ingrosat si lichidul este redus, aproximativ 35 de minute. Aruncați oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, combinați fâșiile de coajă de portocală, frunzele de dafin, cuișoarele, orezul și 1 lingură de ulei de măsline și gătiți până când orezul este al dente, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mărar Proaspăt, Smuls
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți orezul, aruncând coaja, frunzele de dafin și cuișoarele. Întoarceți orezul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Mărar Proaspăt, Smuls
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Puneți codul în sosul de roșii și gătiți, întorcând fileurile o dată, până când sunt doar opace, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
9
Puneți orezul în boluri și acoperiți cu codul și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Se presară pătrunjel și coajă de portocală rasă fin și se servește.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.