Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul cu roșii și portocale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 362 calorii, 45g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 145 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână file de cod, mărar, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Cod cu portocale și ceapă, Cod cu fenicul și portocala, și Cod fript cu fenicul și portocală sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se adauga ceapa feliata si se sauteaza timp de 5 minute, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați măslinele, coaja de portocală, segmentele de portocale, roșiile, sarea și piperul. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coaja De Portocala
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De Porumb
1
Adăugați peștele în tigaie. Puneți sosul peste pește. Acoperiți și gătiți încă 7 minute, până când peștele este doar gătit.
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.