Cod cu anghinare și năut
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Codul cu anghinare și naut ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $5.2 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 521 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, naut, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cod Cu Anghinare Și Năut, Cod cu anghinare și năut, și Quinoa cu anghinare și năut.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, topiți untul în 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați ceapa, inimile de anghinare, capacele de shiitake, morcovii și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, 7 minute.
Adăugați nautul și bulionul, condimentați cu sare și piper și dați la fiert. Se fierbe la foc mic până când legumele sunt fragede și lichidul este aproape evaporat, 5 minute. Se amestecă pătrunjelul și arpagicul și se păstrează la cald.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până aproape de fumat. Condimentează fileurile de cod cu sare și piper, adaugă în tigaie și gătește la foc mare până se rumenesc bine pe fund, aproximativ 6 minute. Întoarceți cu grijă fileurile și gătiți până când sunt albe, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Puneți legumele în boluri puțin adânci și acoperiți cu fileurile de cod arse.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.