Cod crocant cu fasole Lima, Crab și porumb

Cod crocant cu fasole Lima, Crab și porumb
Codul crocant cu fasole Lima, Crab și porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 625 calorii, 45g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $6.47 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de piper, tarhon, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Baby Lima și porumb în cremă de arpagic, Sucotash De Porumb Proaspăt, Fasole Lima, Roșii Și Ceapă, și Succotash de porumb proaspăt, fasole Lima, roșii și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați untul înmuiat cu pătrunjelul, 1/2 lingură de tarhon și arpagicul. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați untul de plante într-o bucată mare de folie de plastic, formați-l într-un cilindru și dați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, gătiți fasolea lima cu ceapa, crenguța de cimbru și un vârf de sare la foc moderat până când fasolea lima este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scurgeți și aruncați ceapa și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Într-un robot de bucătărie, curățați roșiile de friptură de vită. Strecurați piureul într-un castron mediu; ar trebui să aveți aproximativ 1 1/2 căni de piure de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate De Carne De VităTomate De Carne De Vită
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8
Adăugați condimentul de porumb, șuncă și Old Bay și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
9
Adăugați șampania și fierbeți la foc moderat până când se reduce la jumătate, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
10
Adăugați Roșia tăiată cubulețe, fasolea lima și piureul de roșii. Se fierbe la foc moderat până când este aromat și lichidul s-a îngroșat ușor, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
11
Se ia de pe foc.
12
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul până aproape de fumat. Condimentați codul cu sare și piper și gătiți, cu pielea în jos, la foc mare până când pielea este rumenită și crocantă, aproximativ 4 minute. Întoarceți peștele, reduceți focul la moderat scăzut și gătiți până când este doar opac, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Se amestecă carnea de crab și restul de 1 lingură de tarhon în tocană; se fierbe timp de 1 minut pentru a se încălzi. De pe foc, se învârte în restul de 2 linguri de unt; condimentează cu sare și piper. Puneți tocanita în boluri și puneți câte un file de cod în fiecare. Completați fiecare file cu untul de plante și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Jumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și DecojițiJumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și Decojiți
CrabmeatCrabmeat
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista