Codul crocant cu fasole Lima, Crab și porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 625 calorii, 45g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $6.47 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de piper, tarhon, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Baby Lima și porumb în cremă de arpagic, Sucotash De Porumb Proaspăt, Fasole Lima, Roșii Și Ceapă, și Succotash de porumb proaspăt, fasole Lima, roșii și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, combinați untul înmuiat cu pătrunjelul, 1/2 lingură de tarhon și arpagicul. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați untul de plante într-o bucată mare de folie de plastic, formați-l într-un cilindru și dați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, gătiți fasolea lima cu ceapa, crenguța de cimbru și un vârf de sare la foc moderat până când fasolea lima este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Scurgeți și aruncați ceapa și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
5
Într-un robot de bucătărie, curățați roșiile de friptură de vită. Strecurați piureul într-un castron mediu; ar trebui să aveți aproximativ 1 1/2 căni de piure de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate De Carne De Vită
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
8
Adăugați condimentul de porumb, șuncă și Old Bay și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay Condimente
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mustar Preparat, Optional
9
Adăugați șampania și fierbeți la foc moderat până când se reduce la jumătate, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanie
10
Adăugați Roșia tăiată cubulețe, fasolea lima și piureul de roșii. Se fierbe la foc moderat până când este aromat și lichidul s-a îngroșat ușor, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
11
Se ia de pe foc.
12
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul până aproape de fumat. Condimentați codul cu sare și piper și gătiți, cu pielea în jos, la foc mare până când pielea este rumenită și crocantă, aproximativ 4 minute. Întoarceți peștele, reduceți focul la moderat scăzut și gătiți până când este doar opac, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bomboane De Caracatiță Brite
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Se amestecă carnea de crab și restul de 1 lingură de tarhon în tocană; se fierbe timp de 1 minut pentru a se încălzi. De pe foc, se învârte în restul de 2 linguri de unt; condimentează cu sare și piper. Puneți tocanita în boluri și puneți câte un file de cod în fiecare. Completați fiecare file cu untul de plante și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și Decojiți
Crabmeat
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.