Cod ars cu mazăre, Pancetta și salată ofilită
Codul ars cu mazăre, Pancetta și salată ofilită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 445 calorii, 41G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $5.17 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Pui Prăjit Cu Salată De Unt Ofilită Și Mazăre, Puiul fript al lui Tyler Florence cu salată de unt ofilită și mazăre, și Scoici arse cu mazăre și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul de măsline la foc mare până când strălucește. Condimentați codul cu sare și piper și puneți prezentarea cu fața în jos în tigaia fierbinte. Gătiti fără să vă mișcați până când peștele capătă o crustă aurie frumoasă și se ridică ușor din spatulă, aproximativ 4 minute. Întoarceți cu grijă peștele cu o spatulă subțire de metal și gătiți pe a doua parte până când este gătit, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Scoateți tigaia de pe foc și transferați codul pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Adăugați pancetta în aceeași tigaie și reveniți la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand pancetta incepe sa devina crocanta, 2 pana la 3 minute.
Se adaugă mazărea și se încălzește, amestecând des.
Adăuga 2 lingura de apa, salată verde, pătrunjel, și CR fra fra. Se amestecă la foc până când CR aproxumme fra FRA s-a topit și salata abia începe să se ofilească. Se condimentează cu sare și piper.
La placă, faceți un pat de mazăre. Se acoperă cu codul.
Se ornează cu mai mult pătrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.