Cod ars cu brânză elvețiană și migdale
Codul ars cu brânză elvețiană și migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 239 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de cod, chard elvețian, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Chard elvețian cu stafide și migdale, Pesto elvețian cu migdale și Pecorino, și Chard Elvețian Cu Lămâie, Migdale Și Stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați migdale în tigaie; gătiți 2 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând constant.
Transferați în castron mic cu o lingură cu fante.
Presărați migdale cu 1/4 linguriță de ardei, amestecând pentru a acoperi. Pune deoparte.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut sau pana devine auriu, amestecand constant.
Adăugați 3 1/3 căni chard la tigaie; gătiți 1 1/2 minute sau până se ofilesc, amestecând constant. Repetați procedura de 2 ori cu restul de chard. Se amestecă 1/2 linguriță de sare; acoperiți și gătiți 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă oțetul.
Scoateți din tigaie; ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Presărați peștele uniform cu restul de 1 linguriță de ardei și restul de 1/4 linguriță de sare.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați pește în tigaie; gătiți pește 2 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți peștele cu amestec de chard; presărați uniform cu migdale.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris