Cocs Prăjit
Coca-Cola prăjită este o vegetarian băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 877 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coca cola, extract de vanillan, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 273 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cocs Prăjit, Share a Coke: Cupcakes cu cocs de ciocolată cu glazură de vanilie de cireșe, și Tort cu rom și cocs.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică încălziți 1 1/2 căni de Coca Cola la foc mediu mare până când se reduce la doar 1/2 o cană de concentrat de cola, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească. În timp ce cocsul se reduce, bateți smântâna și zahărul granulat într-un mixer sau manual până când se formează vârfuri rigide.
Combinați zahărul de cofetărie și scorțișoara într-un castron mare și dați deoparte.
Încălziți uleiul la 360 F într-un cuptor olandez mare și reglați flacăra pentru a menține temperatura. În timp ce uleiul se încălzește, pregătiți aluatul de fritter.
Într-un castron mare amestecati împreună rămase 1/3 ceasca de Coca Cola cu vanilie. Se amestecă Bisquick pentru a forma un aluat lipicios.
Presărați suprafața aluatului cu făină până se formează un aluat flexibil și mai puțin lipicios. Întoarceți aluatul pe o suprafață cu făină generoasă. Aplatizați aluatul într-un pătrat mare de aproximativ 1/2' grosime și tăiați-l în bucăți pătrate de 3/4'.
Rotiți fiecare pătrat într-o minge mică.
Pe rând, așezați bilele într-o strecurătoare rezistentă la căldură, apoi transferați cu grijă în uleiul fierbinte, gătind nu mai mult de 4 Odată. Se prăjește timp de 1 până la 2 minute sau până devine auriu pe fund. Apoi, folosind o strecurătoare sau un clește rezistent la căldură, întoarceți cu grijă blinele și prăjiți până se rumenesc pe a doua parte, cu aproximativ 1 minut mai mult. Utilizați filtru pentru a elimina blinele din ulei fierbinte.
Transferați pe un suport de răcire cu sârmă căptușită cu un prosop de hârtie. Repetați, gătind în loturi, până când toate bilele de aluat au fost prăjite.
Aruncați prăjituri în zahăr de scorțișoară. Împărțiți prăjiturile între patru pahare cu bilă joasă, stropiți prăjiturile cu concentrat de cocs, apoi acoperiți cu frișcă și o cireșă.