Coconut Macaroon Cookie Cocktail
Coconut Macaroon Cookie Cocktail ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 1077 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, rom de nucă de cocos, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Coconut Macaroon Cookie Cocktail, Placinta Macaroon Cu Nuca De Cocos, și Placinta Cu Dovleac Macaroon Cu Nuca De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sirop simplu, amestecați zahărul și apa într-o cratiță de 1 litru.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc; se lasă deoparte 1 oră să se răcească.
Se toarnă siropul în borcan de sticlă. Acoperiți borcanul și dați-l la frigider până când este necesar. Face 1 1/4 cani.
Pentru a pregăti cocktail, umpleți agitatorul de cocktail cu gheață.
Adăugați 1 uncie de sirop simplu, romul de nucă de cocos, jumătate și jumătate și crme de cacao; acoperiți și agitați. Se strecoară în pahar de cocktail.
Se ornează cu nucă de cocos prăjită.