Cocktail-Uri Spumante De Ghimbir
Cocktailurile spumante de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de băuturi. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 72 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de apă, ghimbir, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Cocktail-Uri Spumante De Ghimbir-Portocaliu, Cocktail-Uri Spumante Chimay, și Cocteiluri Spumante Paloma.
Instrucțiuni
Fierbeți apă, ghimbir proaspăt și 1/2 cană de zahăr într-o cratiță mică, neacoperită, 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă 15 minute. Se strecoară siropul printr-o sită într-un bol, aruncând solidele. Se răcește până se răcește.
Se macină fin ghimbirul cristalizat cu restul de 1/4 cană de zahăr într-un blender sau robot de bucătărie, apoi se întinde pe o farfurie mică.
Rulați pene de lămâie în jurul jantelor de pahare, apoi înmuiați jantele în zahăr de ghimbir. Puneți 1 lingură de sirop în fiecare pahar și completați cu Prosecco.
Siropul poate fi răcit, acoperit, până la 2 săptămâni.