Cocktail Prosecco Cu Zmeură-Lămâie
Cocktailul Prosecco cu zmeură-lămâie este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Această rețetă face 12 porții cu 23 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, coajă de lămâie, prosecco și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Basileus Cocktail-busuioc Prosecco cu o poftă de mâncare de lamaie, Cocktailul Prosecco al lui Linnea, și Gin, Flori de soc și Prosecco Cocktail pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și sucul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 minut, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc. Se amestecă coaja. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Se strecoară amestecul printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele.
Combinați siropul de lămâie și prosecco într-un ulcior.
Se toarnă aproximativ 1/2 cană de amestec prosecco în fiecare dintre cele 12 flauturi de șampanie; garnisiți fiecare porție cu 3 zmeură.