Cocktail de creveți prăjiți cu Salsa tropicală Chipotle-Avocado

Cocktail de creveți prăjiți cu Chipotle Tropical - Salsan de Avocado este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest hor d ' oeuvre are 195 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de busuioc, ceapă verde, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cocktail de creveți cu Salsa de fructe tropicale, Supă de Avocado răcită cu creveți Chipotle prăjiți, și Somon ars cu avocado, creveți și salsa de Mango.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente (prin zahăr) într-un castron mediu; se amestecă 1/4 linguriță sare. Acoperiți și răciți.
Peel și devein creveți, lăsând cozile intacte.
Combinați creveții, sherry și următoarele 3 ingrediente (prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și agitați pentru a acoperi creveții. Marinați în frigider 30 de minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Scoateți creveții din pungă; aruncați marinada.
Adăugați creveți în tigaie; se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă. Gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand crevetii sunt gata. Lingură 1/3 cană salsa în fiecare dintre cele 6 pahare de martini; așezați 5 creveți pe marginea fiecărui pahar.
Încingeți fiecare pahar cu o pană de var, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.