Cochiti arroz con Pollo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cochiti arroz con Pollo. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 489 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de salată, pudră de chili, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Arroz Con Pollo, Arroz con Pollo, și Arroz con Pollo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mediu, amestecați nucile de pin până se prăjesc ușor, 2 până la 3 minute; se toarnă din tigaie.
Dacă folosiți pui cu piele, turnați ulei în tigaie și transformați focul la mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați coapsele, cu pielea în jos, într-un singur strat (maro în loturi dacă nu se potrivesc toate); întoarceți ocazional până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați ceapa în tigaie și amestecați des până se limpezește, aproximativ 5 minute; adăugați praf de chili și amestecați aproximativ 10 secunde.
Adăugați bulion în tigaie și creșteți căldura la mare.
Tăiați ardeii iute verzi pe jumătate pe lungime. Când bulionul fierbe, întoarceți puiul și orice picături în tigaie; adăugați ardei iute verzi. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Amestecați orezul în tigaie, asigurându-vă că toate boabele sunt scufundate. Acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când orezul este fraged pentru a mușca, 20 până la 25 de minute.
Descoperiți tigaia și transformați căldura la mare; adăugați spanac și 1/4 cană de mentă, împingând în jos în lichid și amestecați ușor până se ofilesc, 1 până la 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă oala în boluri largi, apoi se presară cu lingura rămasă mentă și nuci de pin prăjite.