Cochiti arroz con Pollo

Cochiti arroz con Pollo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cochiti arroz con Pollo. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 489 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de salată, pudră de chili, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Arroz Con Pollo, Arroz con Pollo, și Arroz con Pollo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mediu, amestecați nucile de pin până se prăjesc ușor, 2 până la 3 minute; se toarnă din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Dacă folosiți pui cu piele, turnați ulei în tigaie și transformați focul la mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați coapsele, cu pielea în jos, într-un singur strat (maro în loturi dacă nu se potrivesc toate); întoarceți ocazional până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați ceapa în tigaie și amestecați des până se limpezește, aproximativ 5 minute; adăugați praf de chili și amestecați aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați bulion în tigaie și creșteți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Tăiați ardeii iute verzi pe jumătate pe lungime. Când bulionul fierbe, întoarceți puiul și orice picături în tigaie; adăugați ardei iute verzi. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Amestecați orezul în tigaie, asigurându-vă că toate boabele sunt scufundate. Acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când orezul este fraged pentru a mușca, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Descoperiți tigaia și transformați căldura la mare; adăugați spanac și 1/4 cană de mentă, împingând în jos în lichid și amestecați ușor până se ofilesc, 1 până la 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă oala în boluri largi, apoi se presară cu lingura rămasă mentă și nuci de pin prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Nuci De PinNuci De Pin
SpanacSpanac
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista