Coaste scurte și tocană de orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 815 calorii, 31g de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 328 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, frunze de kale, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, Coaste scurte înăbușite cu orz, și Tocană Cu Coaste Scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentați coastele scurte cu sare și piper și aruncați într-un castron mare pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau o cratiță mare la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb Perlat
3
Adăugați carnea de vită și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 5 minute. Se amestecă carnea de vită și se continuă gătitul, amestecând ocazional până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute în total, reducând căldura dacă fundul tigaiei începe să ardă. Puneți carnea în castron și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
4
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați morcovi, țelină și ceapă. Gatiti, amestecand frecvent pana cand legumele incep sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați marmite, sace de soia, usturoi și pastă de roșii și gătiți, amestecând constant, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Marmite
Usturoi Goya®
6
Adăugați bulion și răzuiți bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei cu lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați roșiile, orzul și frunzele de dafin. Întoarceți carnea de vită în oală. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți la cea mai mică căldură posibilă și puneți capacul pe oală, lăsând capacul ușor întredeschis. Gatiti, amestecand ocazional pana cand carnea de vita este complet frageda si orzul este fiert, aproximativ 2 ore. Se amestecă frunzele de kale și se gătește, amestecând continuu până se ofilesc, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Se servește imediat sau, pentru cea mai bună aromă, se răcește și se dă la frigider într-un recipient sigilat timp de până la 5 zile.
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.