Coaste scurte înfășurate în frunze de smochin cu aluniță neagră Mission Fig

Coaste scurte înfășurate în frunze de smochin cu aluniță neagră Mission Fig
Coaste scurte înfășurate în frunze de smochin cu mission Fig Black Mole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 5.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 1043 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Un amestec de oțet balsamic, melasă, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până fig ai putea urma acest curs principal cu Cifre de afaceri proaspete și struguri ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Coaste scurte înfășurate în frunze de smochin cu aluniță neagră Mission Fig, Crostini De Smochine Coapte, și Newtoni De Smochine De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaste de gătit: Preîncălziți cuptorul la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Pune coaste într - un cuptor larg 5-la 6-qt. oală cu ceapă, usturoi, cimbru, rozmarin, frunze de dafin, sare și suficientă apă (aproximativ 1 qt.) pentru a acoperi aproape carnea. Acoperiți oala și coaceți 1 oră. Întoarceți coastele, reduceți cuptorul la 300, apoi coaceți, acoperite, până când furculița este fragedă, încă aproximativ 3 ore. Descoperiți și lăsați carnea să stea în lichid până când este suficient de rece pentru a manipula, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, faceți aluniță: într-o cratiță mică, gătiți vin și 2 lingurițe. oțet la foc mediu-mare până se reduce la 1/2 cană, 10 până la 14 minute. Se amestecă smochine, sos de aluniță, 1 lingură. melasă și 1/2 cană bulion. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic, amestecând des, până când smochinele sunt fragede când sunt străpunse, 50 de minute. Puneți deoparte până la 1 oră sau răciți până la utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Gatiti frunzele de smochin intr-un vas mediu cu apa clocotita pana cand sunt flexibile, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgere.
6
Transferați coaste pe o placă. Glisați oasele din carne și aruncați-le. Tăiați și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Așezați 4 frunze de smochin pe o suprafață de lucru, cu partea venei în sus. Centrați o coastă scurtă pe fiecare frunză. Înfășurați frunzele peste coaste, începând de jos și învelind marginile; dacă este necesar, adăugați o a doua frunză la fiecare pentru a acoperi carnea. Setați pachetele pliate cu fața în jos într-o tigaie unsă puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Coaceți pachetele până când carnea ajunge la 145 în centru pe un termometru citit instantaneu, 25 până la 30 de minute. Slăbiți din tigaie cu o spatulă, tăiați frunzele deschise în centrul pachetelor și pliați marginile din spate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Între timp, reîncălziți alunița până la fierbere, amestecând; dacă este necesar, adăugați mai mult bulion, astfel încât alunița să fie turnată. Reglați condimentele cu mai mult oțet sau melasă. Pentru a servi, setați pachetele pe plăci. Puneți niște alunițe peste carne și aranjați smochinele lângă coaste. Scatter chips - uri, penițe de cacao, și pepitas pe partea de sus și se servește cu restul mol și mai multă sare dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penițe De CacaoPenițe De Cacao
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
* Cereți unui măcelar să taie coaste la dimensiune. Cumpărați frunze de banană pe piețele Latino (sau folosiți frunze de smochin de grădină). Găsiți negrul mole la piețele Latino sau la oaxacanfoods.com (sau folosiți sos sau pastă maro mole Poblano, găsită la magazinele alimentare bine aprovizionate). Ia nibs cacao pe amazon.com
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Penițe De CacaoPenițe De Cacao
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon.
Izbucnind cu cireșe negre mari, boabe de ienupăr și arome de lemn dulce negru, relaxându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate granit intrigant la vin, împreună cu un profil toasty, stejar dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face un meci bun pentru aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura de tanin a vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezanul de vinete sau cu mâncarea preferată de pui.
Izbucnind cu cireșe negre mari, boabe de ienupăr și arome de lemn dulce negru, relaxându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate granit intrigant la vin, împreună cu un profil toasty, stejar dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face un meci bun pentru aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura de tanin a vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezanul de vinete sau cu mâncarea preferată de pui.
Bursting with big black cherry, juniper berry and black licorice flavors, easing into notes of cardamom, cinnamon, and gentle vanilla creme. There's an intriguing granite minerality to the wine along with a toasty, sweet oak profile in the finish. This is a wonderful stand-alone wine, but can be paired with a variety of dishes. It's forceful personality make it a good match for almost anything a Cabernet would be paired with, a favorite steak dish for instance, yet the wine's tannin structure is soft enough to pair with eggplant parmesan or your favorite chicken dish.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista