Coaste scurte provensale cu CR fra fra fra piure de cartofi
Coaste scurte provensale cu CR fra fra fra fra piure de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 1511 calorii, 52G de proteine, și 129g de grăsime fiecare. Pentru $7.23 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți toate făină scop, CR cartofi fra fra fra, ulei de măsline, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Pentru a consuma frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte provensale cu CR fra fra fra piure de cartofi, Piure de cartofi roșii cu CR Aproxumme fra aprox. che, și CR aproxme FRA și arpagic piure de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Presărați coaste cu sare și piper. Lucrând în loturi, adăugați coaste în oală și rumeniți bine, întorcându-vă des, aproximativ 8 minute pe lot. Folosind clești, transferați coastele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din oală sau se adaugă ulei, după cum este necesar, pentru a măsura 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapa, morcovul tocat și țelina și gătiți la foc mediu-mic până când legumele sunt moi, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
Ceapă
6
Adăugați usturoiul, făina și herbes de Provence; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați vin și 2 căni de bulion; se aduce la fierbere la foc mare, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
8
Adăugați roșiile cu sucuri și frunze de dafin. Întoarceți coastele și orice sucuri acumulate în oală. Dacă este necesar, adăugați suficientă apă în oală pentru a acoperi abia coastele. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Tomate
Apă
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Acoperiți bine vasul și transferați-l în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Coaceți până când coastele sunt foarte fragede, amestecând ocazional, aproximativ 2 ore 15 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor, apoi se dă la frigider neacoperit până la rece. Acoperiți și păstrați la frigider. Aduceți la foc mic înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Adăugați restul de 1/2 cană de bulion, morcovii curățați și măslinele ni Ukrokrois în oală; apăsați ușor morcovii pentru a se scufunda. Acoperiți, reveniți la cuptor și continuați să gătiți la 350 km f până când morcovii sunt fragede, aproximativ 15 minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcovi Pentru Copii
Frunze De Dafin
Morcov
Măsline
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Transferați coaste scurte și morcovi pe platou. Cort cu folie pentru a se încălzi. Dacă este necesar, fierbeți sosul pentru a se îngroșa ușor. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaste Scurte De Vită
Morcov
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
13
Se toarnă sosul peste coaste scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Sos
14
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
15
Se serveste cu CR fra fra fra piure de cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Cartofi
16
* Un amestec de plante uscate disponibil la magazinele de alimente specializate și în secțiunea de condimente a unor piețe. Un amestec de cimbru uscat, busuioc, cimbru și semințe de fenicul poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Cimbru Uscat
Busuioc
17
** Măsline negre mici vindecate cu saramură; disponibil la piețele italiene, magazinele de alimente de specialitate și unele supermarketuri.
Coaste scurte de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.