Coaste scurte dulci și acidulate cu aragaz lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte dulci și acidulate. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $3.82 pe portie. O porție conține 969 calorii, 33g de proteine, și 83g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. Un amestec de conserve de caise, usturoi, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte pentru grătar cu aragaz lent, Coaste Scurte Cu Aragaz Lent, și Coaste Scurte Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați coaste, în loturi, dacă este necesar; gătiți 6 până la 8 minute, întorcându-se ocazional, până se rumenesc pe toate părțile.
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Puneți ceapa în aragaz. Sus cu coaste. Capac; gatiti la foc mic 8 ore.
Într-o cratiță de 2 litri, gătiți ingredientele rămase la foc mic 15 până la 20 de minute, amestecând frecvent, până când sosul s-a îngroșat.
Scurgeți excesul de lichid din aragaz.
Se toarnă sosul peste coaste. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gatiti cu aproximativ 1 ora mai mult sau pana cand carnea incepe sa se separe de oase.