Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte dulci și acidulate. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $3.82 pe portie. O porție conține 969 calorii, 33g de proteine, și 83g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. Un amestec de conserve de caise, usturoi, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte pentru grătar cu aragaz lent, Coaste Scurte Cu Aragaz Lent, și Coaste Scurte Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați coaste, în loturi, dacă este necesar; gătiți 6 până la 8 minute, întorcându-se ocazional, până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
3
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Puneți ceapa în aragaz. Sus cu coaste. Capac; gatiti la foc mic 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Coaste
5
Într-o cratiță de 2 litri, gătiți ingredientele rămase la foc mic 15 până la 20 de minute, amestecând frecvent, până când sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Scurgeți excesul de lichid din aragaz.
7
Se toarnă sosul peste coaste. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gatiti cu aproximativ 1 ora mai mult sau pana cand carnea incepe sa se separe de oase.