Coaste scurte coreene dulci și sărate la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 30 de porții. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 310 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați scallions, căței de usturoi, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Coaste scurte coreene dulci și sărate la grătar, Coreeană BBQ coaste scurte (Gal-Bi), și Coreeană BBQ coaste scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, curățați ceapa, ceapa verde, usturoiul, sosul de soia, sucul de portocale, mirinul, uleiul de susan, zahărul și semințele de susan până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Semințe De Susan
Ulei De Susan
Ceapa Verde
Sos De Soia
Usturoi
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Ceapă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați marinada într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Adăugați coastele scurte și întoarceți-le la strat. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Aduceți coastele scurte la temperatura camerei înainte de a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
4
Preîncălziți cuptorul pentru a aprinde un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar și periați cu ulei vegetal. Lucrând în loturi, grătiți coastele scurte la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc frumos și se carbonizează în pete, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Coaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Cuptor
5
Transferați coastele pe o foaie de copt cu margini și păstrați-le calde în cuptor în timp ce grătați coastele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Cuptor
6
Serviți coastele cu orez, salată de macaroane și kimchi.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.