Coaste Jumbuck la grătar dulci și acrișoare ale lui Bob
Această rețetă face 6 porții cu 69 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ketchup, frunze de coriandru, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaste dulci-acrișoare, Coaste dulci și acre, și Coaste scurte dulci-acrișoare.
Instrucțiuni
Încălziți un aragaz la mediu spre mediu-înalt. Frecați coastele peste tot cu uleiul de măsline, apoi condimentați cu sare și piper.
Pentru a face glazura, combinați sucul de ananas, oțetul și sosul de soia într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti pana se reduce la jumatate, aproximativ 3 pana la 5 minute.
Adăugați ketchup-ul, zahărul brun și ghimbirul și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie, coriandrul și menta.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ungeți grătarul și așezați coastele pe el partea osoasă în jos la foc direct. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute, apoi intoarceti si gatiti inca 5 pana la 7 minute. Repetați procesul timp de 40 până la 45 de minute sau până când coastele sunt fragede. Îndepărtați coastele de căldura directă și glazurați partea osoasă cu sos, apoi întoarceți și glazurați partea de carne. Gatiti 10 minute. Repetați una sau două ori, dacădorit.
Transferați coastele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească, acoperite lejer cu folie de aluminiu, timp de 10 până la 15 minute.
Tăiați coastele în bucăți individuale și serviți.
Retipărit cu permisiunea celor mai bune rețete de coaste din America de Ardie A. Davis și Chef Paul Kirk, Editura Andrews McMeel 2012