Coaste Jumbuck la grătar dulci și acrișoare ale lui Bob

Coaste Jumbuck la grătar dulci și acrișoare ale lui Bob
Această rețetă face 6 porții cu 69 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ketchup, frunze de coriandru, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaste dulci-acrișoare, Coaste dulci și acre, și Coaste scurte dulci-acrișoare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un aragaz la mediu spre mediu-înalt. Frecați coastele peste tot cu uleiul de măsline, apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CoasteCoaste
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Pentru a face glazura, combinați sucul de ananas, oțetul și sosul de soia într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti pana se reduce la jumatate, aproximativ 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați ketchup-ul, zahărul brun și ghimbirul și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie, coriandrul și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
GhimbirGhimbir
MentăMentă
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Ungeți grătarul și așezați coastele pe el partea osoasă în jos la foc direct. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute, apoi intoarceti si gatiti inca 5 pana la 7 minute. Repetați procesul timp de 40 până la 45 de minute sau până când coastele sunt fragede. Îndepărtați coastele de căldura directă și glazurați partea osoasă cu sos, apoi întoarceți și glazurați partea de carne. Gatiti 10 minute. Repetați una sau două ori, dacădorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Transferați coastele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească, acoperite lejer cu folie de aluminiu, timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Tăiați coastele în bucăți individuale și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
8
Retipărit cu permisiunea celor mai bune rețete de coaste din America de Ardie A. Davis și Chef Paul Kirk, Editura Andrews McMeel 2012
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista