Coaste glazurate cu melasă și muștar
Melasă-și-muștar-glazurate coaste ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 709 calorii, 60g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,64 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână melasă, pastă de roșii, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Melasă-Glazurate Copil Înapoi Coaste, Melasă-Coaste Glazurate Cu Unt De Arahide, și Șuncă glazurată cu muștar și melasă.
Instrucțiuni
Combinați muștarul, melasa, zahărul, pasta de roșii, oțetul, sarea, usturoiul praf și ardeiul cayenne într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Periați secțiunile de coaste gros cu sos și aranjați-le în aragaz lent. Gatiti la foc mic pana cand carnea este frageda si usor indepartata din os, 4 pana la 6 ore. Degresați grăsimea din sos și puneți sosul peste coaste înainte de servire.