Coaste Glazurate Cu Afine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste glazurate cu afine. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 147g de proteine, 97G de grăsime, și un total de 1540 calorii. Pentru $5.75 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de coaste cărnoase pentru copii, crenguțe de salvie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma afinele, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, Coaste de grătar glazurate, și Coaste Vitrate Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 și poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare. Într-un castron, combinați praful de usturoi, praful de ceapă, piperul și 1 1/2 linguri de sare. Puneți coastele pe 2 foi de copt cu margini și frecați cu condimentele. Acoperiți cu folie și prăjiți timp de 1 oră și 30 de minute, până se înmoaie, schimbând tigăile la jumătate.
Se toarnă lichidul din tigăi.
Între timp, într-o cratiță mare, topiți untul. Legați crenguțele de salvie și cimbru împreună cu sfoara de bucătărie.
Adăugați pachetul de ceapă, usturoi și ierburi în cratiță și gătiți la foc moderat până când ceapa se înmoaie, 8 minute.
Adăugați oțetul și aduceți la fierbere.
Adăugați siropul de afine Perfect și sosul fierbinte și fierbeți la foc moderat până se reduce la 1 1/2 cană, 10 minute. Aruncați pachetul de plante medicinale.
Preîncălziți broilerul. Lucrând cu o foaie de coaste la un moment dat, periați partea inferioară a fiecărui raft cu puțină glazură și fierbeți până se rumenesc. Întoarceți coastele și repetați pe cealaltă parte.
Transferați foaia de copt pe raftul inferior al cuptorului. Repetați cu coastele rămase.
Transferați coastele pe o suprafață de lucru și tăiați-le între oase. Movilă coastele pe un platou. Treceți glazura rămasă la masă.