Coaste Glazurate Cu Afine

Coaste Glazurate Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste glazurate cu afine. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 147g de proteine, 97G de grăsime, și un total de 1540 calorii. Pentru $5.75 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de coaste cărnoase pentru copii, crenguțe de salvie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma afinele, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, Coaste de grătar glazurate, și Coaste Vitrate Cu Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 și poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare. Într-un castron, combinați praful de usturoi, praful de ceapă, piperul și 1 1/2 linguri de sare. Puneți coastele pe 2 foi de copt cu margini și frecați cu condimentele. Acoperiți cu folie și prăjiți timp de 1 oră și 30 de minute, până se înmoaie, schimbând tigăile la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se toarnă lichidul din tigăi.
3
Între timp, într-o cratiță mare, topiți untul. Legați crenguțele de salvie și cimbru împreună cu sfoara de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați pachetul de ceapă, usturoi și ierburi în cratiță și gătiți la foc moderat până când ceapa se înmoaie, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați oțetul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Adăugați siropul de afine Perfect și sosul fierbinte și fierbeți la foc moderat până se reduce la 1 1/2 cană, 10 minute. Aruncați pachetul de plante medicinale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
7
Preîncălziți broilerul. Lucrând cu o foaie de coaste la un moment dat, periați partea inferioară a fiecărui raft cu puțină glazură și fierbeți până se rumenesc. Întoarceți coastele și repetați pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Transferați foaia de copt pe raftul inferior al cuptorului. Repetați cu coastele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Transferați coastele pe o suprafață de lucru și tăiați-le între oase. Movilă coastele pe un platou. Treceți glazura rămasă la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista