Coaste din spate pentru bebeluși la grătar cu glazură Zaatar

Coaste la grătar pentru copii cu glazură Zaatar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 540 calorii, 55g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați coaste de porc pentru copii, glazură zaatar, cayenne și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coaste spate pentru bebeluși cu glazură Adobo, Coaste de spate pentru bebeluși cu glazură portocalie-ghimbir, și Coaste de spate pentru bebeluși cu glazură portocalie-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți membrana din partea inferioară a coastelor: glisați un vârf de șurubelniță de-a lungul fiecărui os și sub un capăt al membranei pentru a slăbi, apoi apucați membrana cu un prosop de hârtie și scoateți-o (este în regulă dacă membrana se rupe și rămân biți).
Într-un castron mic, amestecați sare, piper și cayenne. Puneți coaste pe o foaie de copt și presărați pe ambele părți cu amestec de sare. Înfășurați perfect fiecare suport în folie grea.
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei.
Între timp, pregătiți un grătar de cărbune sau gaz pentru căldură indirectă medie-mică (300 până la 350; ar trebui să puteți ține mâna 5 înăuntru. deasupra grătarului de gătit doar 6 până la 7 secunde). Dacă utilizați cărbune, aprindeți 60 de brichete într-un coș de fum pe focgrate. Când cărbuni sunt acoperite cu cenușă, aproximativ 20 de minute, banca uniform pe laturile opuse ale firegrate și lăsați arde la mediu-scăzut. Setați o tigaie robustă pe grătar între movile. Zona de deasupra tăvii de picurare este zona de căldură indirectă.
Adăugați încă 3 sau 4 brichete neluminate la fiecare movilă atunci când coastele continuă și la fiecare 30 de minute în timp ce gătiți. Dacă utilizați gaz, rotiți toate arzătoarele la înălțime, închideți capacul și încălziți 10 minute. Apoi opriți arzătorul(arzătoarele) central(e) și reduceți căldura altor arzătoare la mediu-scăzut.
Așezați o tavă robustă de picurare sub arzătorul(arzătoarele) oprit (e). Zona de deasupra tăvii de picurare este zona de căldură indirectă.
Puneți pachetele cu coaste, cu partea osoasă în jos, pe grătarul de gătit la foc indirect, suprapunându-se ușor, dacă este necesar. Acoperiți grătarul și gătiți coastele până când sunt destul de fragede când sunt străpunse prin folie, 50 până la 70 de minute.
Transferați pachetele de coaste într-o tigaie cu margini. Îndepărtați cu grijă coastele din folie. Setați coaste, partea osoasă în sus, pe grătar la căldură indirectă.
Se toarna aproximativ 1/4 cana glazura intr-un castron mic si se lasa deoparte. Folosind o perie de silicon, ungeti coaste cu glazura ramasa. Acoperiți grătarul și gătiți coaste 10 minute.
Periați glazura topită din centrul fiecărui raft de-a lungul părților laterale ale cărnii, întoarceți coastele și ungeți cu mai multă glazură. Repetați periajul și întoarcerea la fiecare 10 minute până când coastele sunt rumenite și fragede, iar carnea s-a micșorat înapoi de la capetele oaselor, în total 30 până la 40 de minute.
Scoateți coastele de pe grătar. Acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea aproximativ 10 minute. Se amestecă rezervat 1/4 cana glazura si perie peste coaste.
Tăiați între oase pentru a servi.