Coaste din spate pentru bebeluși la grătar cu glazură Zaatar

Coaste din spate pentru bebeluși la grătar cu glazură Zaatar
Coaste la grătar pentru copii cu glazură Zaatar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 540 calorii, 55g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați coaste de porc pentru copii, glazură zaatar, cayenne și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coaste spate pentru bebeluși cu glazură Adobo, Coaste de spate pentru bebeluși cu glazură portocalie-ghimbir, și Coaste de spate pentru bebeluși cu glazură portocalie-ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți membrana din partea inferioară a coastelor: glisați un vârf de șurubelniță de-a lungul fiecărui os și sub un capăt al membranei pentru a slăbi, apoi apucați membrana cu un prosop de hârtie și scoateți-o (este în regulă dacă membrana se rupe și rămân biți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Într-un castron mic, amestecați sare, piper și cayenne. Puneți coaste pe o foaie de copt și presărați pe ambele părți cu amestec de sare. Înfășurați perfect fiecare suport în folie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei.
4
Între timp, pregătiți un grătar de cărbune sau gaz pentru căldură indirectă medie-mică (300 până la 350; ar trebui să puteți ține mâna 5 înăuntru. deasupra grătarului de gătit doar 6 până la 7 secunde). Dacă utilizați cărbune, aprindeți 60 de brichete într-un coș de fum pe focgrate. Când cărbuni sunt acoperite cu cenușă, aproximativ 20 de minute, banca uniform pe laturile opuse ale firegrate și lăsați arde la mediu-scăzut. Setați o tigaie robustă pe grătar între movile. Zona de deasupra tăvii de picurare este zona de căldură indirectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați încă 3 sau 4 brichete neluminate la fiecare movilă atunci când coastele continuă și la fiecare 30 de minute în timp ce gătiți. Dacă utilizați gaz, rotiți toate arzătoarele la înălțime, închideți capacul și încălziți 10 minute. Apoi opriți arzătorul(arzătoarele) central(e) și reduceți căldura altor arzătoare la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Așezați o tavă robustă de picurare sub arzătorul(arzătoarele) oprit (e). Zona de deasupra tăvii de picurare este zona de căldură indirectă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Puneți pachetele cu coaste, cu partea osoasă în jos, pe grătarul de gătit la foc indirect, suprapunându-se ușor, dacă este necesar. Acoperiți grătarul și gătiți coastele până când sunt destul de fragede când sunt străpunse prin folie, 50 până la 70 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Transferați pachetele de coaste într-o tigaie cu margini. Îndepărtați cu grijă coastele din folie. Setați coaste, partea osoasă în sus, pe grătar la căldură indirectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se toarna aproximativ 1/4 cana glazura intr-un castron mic si se lasa deoparte. Folosind o perie de silicon, ungeti coaste cu glazura ramasa. Acoperiți grătarul și gătiți coaste 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Periați glazura topită din centrul fiecărui raft de-a lungul părților laterale ale cărnii, întoarceți coastele și ungeți cu mai multă glazură. Repetați periajul și întoarcerea la fiecare 10 minute până când coastele sunt rumenite și fragede, iar carnea s-a micșorat înapoi de la capetele oaselor, în total 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
11
Scoateți coastele de pe grătar. Acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea aproximativ 10 minute. Se amestecă rezervat 1/4 cana glazura si perie peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Tăiați între oase pentru a servi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista