Coaste de porc în sos de ciuperci de Chanterelle

Coaste de porc în sos de ciuperci de Chanterelle
Coaste de porc în sos de ciuperci Chanterelle ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 563 calorii, 26g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $ 3.34 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toateretete are 7 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Curcan prăjit cu ienupăr cu sos de ciuperci de Chanterelle, Carne de porc cu sos de ciuperci, și Cotlet de porc și sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mic; gătiți și amestecați ciupercile de chanterelle și usturoiul în untul fierbinte până când ciupercile s-au înmuiat, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu; gătiți și amestecați carnea de porc în uleiul fierbinte până se rumenesc și carnea nu mai este roz în interior, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Transferați carnea de porc pe o farfurie, lăsând picăturile de tigaie în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă amestecul de ciuperci cu unt în picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă făina în amestecul de ciuperci până se combină bine; se amestecă în apă și se aduce sosul la fierbere, amestecând des. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Serviți cuburi de porc cu sos de chanterelle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru coastele de porc. Coaste de porc și alte porcuri la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 68 de dolari.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista