Coaste de porc în sos de ciuperci de Chanterelle

Coaste de porc în sos de ciuperci Chanterelle ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 563 calorii, 26g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $ 3.34 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toateretete are 7 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Curcan prăjit cu ienupăr cu sos de ciuperci de Chanterelle, Carne de porc cu sos de ciuperci, și Cotlet de porc și sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mic; gătiți și amestecați ciupercile de chanterelle și usturoiul în untul fierbinte până când ciupercile s-au înmuiat, 8 până la 10 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu; gătiți și amestecați carnea de porc în uleiul fierbinte până se rumenesc și carnea nu mai este roz în interior, 8 până la 10 minute.
Transferați carnea de porc pe o farfurie, lăsând picăturile de tigaie în cratiță.
Se toarnă amestecul de ciuperci cu unt în picături de tigaie.
Se amestecă făina în amestecul de ciuperci până se combină bine; se amestecă în apă și se aduce sosul la fierbere, amestecând des. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Serviți cuburi de porc cu sos de chanterelle.