Coaste De Porc Polineziene Cu Aragaz Lent
Coaste de porc polineziene cu aragaz lent este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 391 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ceapă, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Porc Polineziană Cu Aragaz Lent, Coaste De Porc Chinezești Cu Aragaz Lent, și Coaste de porc cu aragaz lent cu afine-balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați Garniturile de aragaz lent Reynolds Circulatory în interiorul unui vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Așezați coaste de porc, usturoi și ceapă în aragaz lent. Lingurați aproximativ jumătate din ananas cu o parte din suc peste coaste. Rezervați ananasul și sucul rămas.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Cu aproximativ 35 de minute înainte de servire, scurgeți și aruncați sucurile de gătit din aragazul lent; ștergeți marginea aragazului lent curat. Într-un castron mic, amestecați ketchup-ul, zahărul brun, sosul hoisin, gingerroot și ananasul rămas cu suc. Lingură sau se toarnă uniform peste coaste. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gătiți cu 25 până la 30 de minute mai mult sau până când coastele sunt glazurate.