Coaste De Porc Polineziene Cu Aragaz Lent

Coaste De Porc Polineziene Cu Aragaz Lent
Coaste de porc polineziene cu aragaz lent este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 391 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ceapă, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Porc Polineziană Cu Aragaz Lent, Coaste De Porc Chinezești Cu Aragaz Lent, și Coaste de porc cu aragaz lent cu afine-balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați Garniturile de aragaz lent Reynolds Circulatory în interiorul unui vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Așezați coaste de porc, usturoi și ceapă în aragaz lent. Lingurați aproximativ jumătate din ananas cu o parte din suc peste coaste. Rezervați ananasul și sucul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Coaste De PorcCoaste De Porc
UsturoiUsturoi
SucSuc
CeapăCeapă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
4
Cu aproximativ 35 de minute înainte de servire, scurgeți și aruncați sucurile de gătit din aragazul lent; ștergeți marginea aragazului lent curat. Într-un castron mic, amestecați ketchup-ul, zahărul brun, sosul hoisin, gingerroot și ananasul rămas cu suc. Lingură sau se toarnă uniform peste coaste. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gătiți cu 25 până la 30 de minute mai mult sau până când coastele sunt glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas Cu SucAnanas Cu Suc
Sos HoisinSos Hoisin
Zahăr BrunZahăr Brun
GhimbirGhimbir
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
5
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista