Coaste De Porc Fierte La Cuptor

Coaste De Porc Fierte La Cuptor
Coaste de porc fierte la cuptor este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 736 calorii, 45g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,54 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, zahăr brun, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Coaste Scurte De Vită Fierte La Cuptor, Coaste de porc fierte cu Castane, și Coaste De Porc Fierte Cu Cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți coastele și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Combinați zahărul brun, pudra de chili, sarea de usturoi, muștarul, cimbru și ienibaharul în recipient sigilat sau borcan de zidărie. Agitați recipientul până când condimentele sunt bine amestecate. Frecați amestecul de condimente peste coaste pe ambele părți. Formați pachetul de folie prin plierea unei bucăți de folie lungă de 4 picioare pe jumătate pe lungime și prin sertizarea strânsă a marginilor lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
UmărUmăr
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Adăugați coaste la pachet și sertizați partea superioară pentru a închide. Refrigerați cel puțin 2 ore și până la 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Bateți împreună zahărul, apa ,sucul de portocale și sucul de lămâie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți pachetul de coaste din folie din frigider și deschideți un capăt. Formați folia în sus ca o pâlnie.
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Se toarnă amestecul de fiert. Resigilați pachetul de folie și așezați-l pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Se coace la 350 la 1 oră. Reduceți căldura la 250 km F și continuați să gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 2 ore mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți cu grijă tigaia din cuptor și derulați un capăt al pachetului de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scurgeți tot sucul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați miere, ketchup, worchestershire și piper cayenne în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Bateți furios cu flacăra pe mediu-înalt. Se aduce la fierbere și apoi se reduce la mediu scăzut. Îngroșați sosul până când are o consistență de acoperire cu lingură, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
14
Periați coastele cu sos. Se fierbe până începe să arate lucios și glazurat, aproximativ 1 minut. Întoarceți coastele și acoperiți cu mai mult sos. Reveniți la broiler până la culoarea mahonului adânc, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
15
Scoateți din cuptor și periați cu sos încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Se lasă să se odihnească 10 minute, apoi se taie în 4 porții egale.
17
Serviți imediat, trecând mai multe mese de soslaterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Coaste de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista