Coaste de miel fierte cu caise și ceapă

Coaste de miel fierte cu caise și ceapă
Coaste de miel fierte cu caise și ceapă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 645 calorii, 21g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână câteva linguri de ulei, coaste de miel pe jumătate, caise și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Miel fiert cu caise, Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat, și Coaste Scurte Fierte Cu Păstârnac Și Ceapă Perlată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru frecarea condimentelor și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați uleiul sau grăsimea de miel. Sautați ceapa până când se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se ia de pe foc.
4
Pentru a asambla braise: acoperiți fundul tigaiei cu ceapa saut și caisele. Cuibărește raftul de coaste în ceapă și caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se toarnă suficientă apă, astfel încât coastele să fie 1/3 din drum scufundate, aproximativ 2 căni. Acoperiți tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 275 km F. fierbeți coastele în cuptor până când sunt foarte fragede, aproximativ 3 ore. Descoperiți tigaia și întoarceți focul la 375 circularf. continuați să fierbeți până când grăsimea de pe suprafață este rumenită și ceapa este foarte maro, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se toarnă grăsimea de miel topită în tigaie, lăsând-o deoparte pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se servește fierbinte sau cald. Resturile pot fi reîncălzite într-un cuptor de 250 F până la cald, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista