Coaste de miel fierte cu caise și ceapă
Coaste de miel fierte cu caise și ceapă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 645 calorii, 21g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână câteva linguri de ulei, coaste de miel pe jumătate, caise și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Miel fiert cu caise, Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat, și Coaste Scurte Fierte Cu Păstârnac Și Ceapă Perlată.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru frecarea condimentelor și lăsați-le deoparte.
Încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați uleiul sau grăsimea de miel. Sautați ceapa până când se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Pentru a asambla braise: acoperiți fundul tigaiei cu ceapa saut și caisele. Cuibărește raftul de coaste în ceapă și caise.
Se toarnă suficientă apă, astfel încât coastele să fie 1/3 din drum scufundate, aproximativ 2 căni. Acoperiți tigaia cu folie.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 275 km F. fierbeți coastele în cuptor până când sunt foarte fragede, aproximativ 3 ore. Descoperiți tigaia și întoarceți focul la 375 circularf. continuați să fierbeți până când grăsimea de pe suprafață este rumenită și ceapa este foarte maro, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Se toarnă grăsimea de miel topită în tigaie, lăsând-o deoparte pentru o altă utilizare.
Se servește fierbinte sau cald. Resturile pot fi reîncălzite într-un cuptor de 250 F până la cald, aproximativ 30 de minute.