Coaste de miel fierte cu caise și ceapă

Coaste de miel fierte cu caise și ceapă
Coaste de miel fierte cu caise și ceapă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 645 calorii, 21g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână câteva linguri de ulei, coaste de miel pe jumătate, caise și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Miel fiert cu caise, Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat, și Coaste Scurte Fierte Cu Păstârnac Și Ceapă Perlată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru frecarea condimentelor și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați uleiul sau grăsimea de miel. Sautați ceapa până când se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc.
4
Pentru a asambla braise: acoperiți fundul tigaiei cu ceapa saut și caisele. Cuibărește raftul de coaste în ceapă și caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă suficientă apă, astfel încât coastele să fie 1/3 din drum scufundate, aproximativ 2 căni. Acoperiți tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 275 km F. fierbeți coastele în cuptor până când sunt foarte fragede, aproximativ 3 ore. Descoperiți tigaia și întoarceți focul la 375 circularf. continuați să fierbeți până când grăsimea de pe suprafață este rumenită și ceapa este foarte maro, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se toarnă grăsimea de miel topită în tigaie, lăsând-o deoparte pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se servește fierbinte sau cald. Resturile pot fi reîncălzite într-un cuptor de 250 F până la cald, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista